Тротуари на луцьких вулицях виклали плиткою для незрячих. ФОТО

Тротуари на луцьких вулицях виклали плиткою для незрячих. ФОТО

Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась здійснили плановий огляд робіт із покращення благоустрою міста.

5 вересня посадовці ознайомились із роботами із облаштування елементів безпеки дорожнього руху на перехресті вулиць Набережна-Шевченка, – йдеться на сайті Луцькради.

Відтепер це перехрестя обладнане сучасними «острівцями безпеки», що дозволить лучанам комфортніше та безпечніше себе почувати під час перетину дороги на пішохідному переході. Окрім того, тротуари в таких місцях викладені спеціальною тактильною плиткою для незрячих.

Тривають роботи з відведення дощових та талих вод з проїзної частини проспекту Волі. Тут під час сильних зливових дощів вода могла зібратися біля бардюру та перешкоджати руху пішоходів.

Завершено роботи з влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією на вул. Гущанській. Відтепер нове дорожнє покриття замінить ґрунтову дорогу, якою ще донедавна користувались жителі вулиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Можна поламати ноги»: лучанка просять привести до ладу тротуари

В стадії завершення роботи з капітального ремонту прибудинкових територій на пр. Соборності 29, 31а, 35, 37а, 37. Бруківкою тут вимощено пішохідну зону, покладено нове асфальтне покриття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як ремонтують тротуар на центральній вулиці Луцька. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинській шахті є загроза самозагоряння вугілля
Наступна новина У луцьких маршрутках хочуть встановити автоматизовану систему оплати. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини