У луцьких маршрутках хочуть встановити автоматизовану систему оплати. ВІДЕО

У луцьких маршрутках хочуть встановити автоматизовану систему оплати. ВІДЕО

У Луцькраді обговорили, як працюватиме безготівкова оплата проїзду у громадському транспорті обласного центру Волині.

5 вересня луцький міськвиконком розглянув проект програми автоматизованої оплати проїзду, – йдеться у сюжеті «Сфера-ТВ.Луцьк».

На думку начальника управління транспорту та зв'язку Володимира Степанова, вона дасть можливість точно облікувати пасажирів та плату, а також значно полегшить роботу водіям.

«У нас в автобусі присутній готівковий розрахунок, тобто пасажир повинен передати гроші водію, водій відволікається від руху транспортного засобу, приймає кошти, видає решту, квитки. В тролейбусі кондуктори і це не зовсісм зручно для пасажирів, тому запропонована дана програма», – пояснив Володимир Степанов.

Згідно з програмою строки виконання ставлять на ІІІ квартал 2019 року.

Це питання, за словами Володимира Степанова, з’ясовуватиметься шляхом домовленості з оператором. Член виконавчого комітету Ірина Чебелюк постійно та активно долучається до обговорень питань щодо проїзду у маршрутках, тому вважає що зміни однозначно потрібні, щоправда можливо не так швидко вдасться їх впровадити.

Більше – у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку хочуть змінити оплату в маршрутках і тролейбусах


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тротуари на луцьких вулицях виклали плиткою для незрячих. ФОТО
Наступна новина Розповіли, який музичний сюрприз буде на Фестивалі пива та м’яса у Луцьку
Останні новини
Схожі новини