ТРЦ Ocean Plaza – розкішний торгово-розважальний центр Києва

ТРЦ Ocean Plaza – розкішний торгово-розважальний центр Києва

У Києві працює величезна кількість торгово-розважальних центрів, але ТРЦ Ocean Plaza (Оушен Плаза) вражає навіть вибагливих гостей завдяки поєднанню унікальних ідей дизайну та інноваційних технологій.

Торгово-розважальний центр, який розташований у центрі Києва поряд зі станцією метро «Либідська», з повним правом називають одним з кращих ТРЦ столиці України. Серед відвідувачів – жителі Києва і гості з різних міст та країн, які бажають приємно провести час і придбати різні товари. Добиратися до ТРЦ зручно громадським транспортом і автомобілями.

Сучасний торговий центр в Києві розташований на трьох поверхах. ТРЦ Ocean Plaza – це простір для шопінгу, відпочинку та розваг. Перше враження відвідувачі торгово-розважального центру отримують, дивлячись на вражаючий фасад будівлі з величезними екранами, оригінальними інсталяціями, тематичними сюжетами, неймовірно красивим підсвічуванням. Відвідувачів зустрічає скульптура дельфіна, яку підсвічують світлодіодні фонтани. Дизайн інтер'єру, виконаний в стилі хай-тек, підкреслюють вставки з металевих панелей і глянцевих елементів.

У торговій галереї європейського рівня представлено:

  • більше 420 брендових магазинів;
  • продуктовий гіпермаркет;
  • 40 кафе, ресторанів і барів.

Тут є все, що необхідно для повноцінного сімейного відпочинку або розваг. В Ocean Plaza можна купити обновки, пообідати в ресторані, відвести дітей в ігрову кімнату, а ввечері прийти на прем'єру фільму.

Шопінг, відпочинок і розваги в ТРЦ

Магазини в Ocean Plaza заслуговують найпильнішої уваги. Кожен відділ оформлений у фірмовому стилі, який гармоніює із загальним дизайном торгівельного комплексу. Третина всіх салонів і магазинів пропонують товари від провідних світових виробників одягу та аксесуарів для дітей і дорослих.

Кафе, ресторани і розважальні заклади розташовані на всіх поверхах у зручних зонах для відвідувачів. Кінокомплекс Cinema Citi був першим закладом такого типу, відкритим у Києві. В даний час кінокомплекс є найбільш затребуваним серед киян місцем перегляду кіноновинок в звичайних і VIP-залах. Величезний екран в прем'єрному залі на 426 місць з інноваційною технологією 4K демонструє фільми в якості, яка багаторазово перевищує HD- формат. Всього є 8 залів на 1500 гостей.

Для дітей завжди відкриті двері комплексу сучасних атракціонів Happylon, в якому представлені розваги від провідних виробників спеціального устаткування. «Хеппілон» радий вітати дітей та дорослих і завжди знаходить, чим порадувати своїх гостей.

Родзинкою торгівельного центру є найбільший акваріум в Східній Європі.

ТРЦ Ocean Plaza – всі розваги в одному місці

На даху знаходиться пляжний комплекс «City Beach Club». В ньому розміщені два басейни для купання загальною площею 320 кв.м. Комплекс вміщує до 1200 гостей, а у вечірній час майданчик функціонує як кінотеатр під відкритим небом.

Нестандартна архітектура, світові бренди, смачні страви в ресторанах – все це приваблює численних відвідувачів у вихідні і будні. У торгово-розважальному центрі пропонується не тільки звичайний перелік магазинів, але і різні розваги для дорослих і дітей, паркінг і автомийка, банківські та страхові послуги, салон краси. Для зручності відвідувачів передбачений семирівневий паркінг на 2000 місць з відеоспостереженням.

Більш детально з розвагами, послугами, активностями, переліком магазинів і ресторанів можна ознайомитися на сайті Ocean Plaza.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Клієнти «Волиньгаз Збут» кожен двадцятий платіж за газ здійснюють через інтернет
Наступна новина Знайти 2,2 мільйона. В Олиці влаштували «мозковий штурм», щоб відродити замок
Останні новини
Схожі новини