Клієнти «Волиньгаз Збут» кожен двадцятий платіж за газ здійснюють через інтернет

Клієнти «Волиньгаз Збут» кожен двадцятий платіж за газ здійснюють через інтернет

У 2020 році для клієнтів ТОВ «Волиньгаз збут» діє п’ять платіжних онлайн-сервісів. Завдяки цьому споживачі газу у Волинській області отримали можливість вибору найзручнішого сервісу, а також оплати за газ без комісії.

Станом  на 1 січня 2020 року  компанія  «Волиньгаз збут» налагодила роботу з п’ятьма платіжними системами EasyPay, Portmone, Ipay, Ощад24 і Приват 24. Оплата за газ через інтернет здійснюється будь-якими платіжними картами Visa і MasterCard. Про наявність та розмір комісії платіжні сервіси інформують платників в процесі здійснення операції, повідомляє пресслужба «Волиньгаз збут».

«Залучення різних онлайн-сервісів створюють клієнтам компанії додатковий комфорт і відкривають можливості для економії коштів і часу. Маючи доступ до інтернету і банківську карту, послуги з газопостачання можна сплатити незалежно від часу і місця перебування. Вибрати сервіс для розрахунків можна в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, або безпосередньо на сторінках сервісів», - говорить директор ТОВ «Волиньгаз збут»  Микола Тищук.

Варто зауважити, що «Волиньгаз збут» оплачує банківський комісійний збір по кожному оплаченому рахунку в розмірі 0,3%. Що передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 року №792 «Про забезпечення проведення розрахунків за природний газ».

Однак, ряд банків і сервісів при оплаті за газ додатково стягують з споживачів власний комісійний збір і самостійно визначають його розмір.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина НБУ порахував, скільки готівки в середньому тримає кожен українець
Наступна новина ТРЦ Ocean Plaza – розкішний торгово-розважальний центр Києва
Останні новини
Схожі новини