«Це були прекрасні роки». Положинський оголосив, що йде з «Тартака» і «Був'є»

«Це були прекрасні роки». Положинський оголосив, що йде з «Тартака» і «Був'є»
Олександр Положинський

Український співак родом із Луцька Олександр Положинський оголосив, що припиняє співпрацю із гуртами «Тартак» і «Був’є».

Про це стало відомо із його відеозвернення 5 лютого у фейсбуці.

«Я вирішив, що більше не виступатиму з «Тартаком» і не виступатиму з «Був’є». Я зрозумів, що все, більше не можу», – сказав співак.

«Дуже просив би вас усіх не впадати у якийсь депресняк з цього приводу. Все-таки це були прекрасні роки, і багато хорошого ми зробили», – додав Положинський.

Він не пояснив, чому прийняв таке рішення, і попросив устриматися від публічних і приватних запитань. «Зокрема тому, що не впевнений, що маю на них якісь адекватні відповіді», – зазначив музикант.

Положинський повідомив, що якихось конкретних планів не має.

«Життя триває. Можливо, з часом це виллється у щось нове. Можливо, відродиться в якомусь новому, кращому, яскравішому форматі», – припустив він.

Читати також: Олександр Положинський розповів про свій Луцьк у проекті Ukraїner

Він додав, що це його рішення ніяк не пов’язано із подіями у справі Андрія Антоненка – його друга, музиканта й учасника АТО, якого підозрюють в організації вбивства журналіста Сергія Шеремета. Сам Олександр Положинський давав свідчення у цій справі. 

 

Такі відоси не лише важко записувати, але й переглядати, щоб зрозуміти, чи нормально хоч сказав. Але що тут скажеш? Це важко і боляче, але як відчуваю, так чиню і кажу. Дякую всім за все хороше, за любов і підтримку! Ще раз прошу не турбувати мене питаннями, може колись сам зможу й захочу все пояснити. А поки так. Вибачте! П.С. Життя продовжується, нічого жахливого для себе не планую. Змерз.

Posted by Олександр Положинський on Wednesday, 5 February 2020

 

Довідково
Олександр Положинський – лідер гуртів «Тартак» (1996), «Був’є» (2014) та проекту «Ол.Ів.'Є» (2019).
Народився в Луцьку, навчався в місцевій школі та Львівському військовому інтернаті. Закінчив економічний факультет Луцького технічного університету за спеціальністю «економіка підприємства».
Станом на 2019 рік гурт «Тартак» видав 10 студійних альбомів, три реміксів та три збірки. З «Був’є» Положинський випустив 12 пісень. 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Луцьку бракувало кав'ярні третьої хвилі». Ми розібралися, чим особлива кава в UNO
Наступна новина Лучани у петиції просять знести зі Старого ринку незаконні контейнери
Останні новини
Схожі новини