Лучани у петиції просять знести зі Старого ринку незаконні контейнери

Лучани у петиції просять знести зі Старого ринку незаконні контейнери
Центральний ринок Луцька

Лучани просять ліквідувати з території Центрального ринку торгові контейнери, що станом на 4 лютого 2020 року встановлені всупереч закону.

Про це йдеться у петиції, яку 6 лютого зареєструвала Алла Левчук.

«У зв’язку з обставинами, що тривають з 03.02.2020 за участю осіб, які здійснювали підприємницьку діяльність на території «Старого ринку», та зважаючи на їх заяви з приводу того, що значна частині жителів міста Луцька підтримує їхню позицію залишити ринок в існуючих межах, а також з метою відображення об’єктивної думки жителів міста з числа тих, хто не є активним учасником зазначеного конфлікту, вважаю за необхідне зареєструвати е-петицію щодо «Ліквідування з території «Старого ринку» торгових контейнерів, що станом на 04.02.2020 встановлені всупереч закону», – зазначила авторка ініціативи.

На її думку, ліквідація вказаних об’єктів пришвидшить належне облаштування зазначеної ділянки міста та приведення її до належного стану відповідно до санітарних норм. Також це нестиме позитивний результат для покращення благоустрою міста в цілому, йдеться у петиції.

Станом на 10-ту годину 6 лютого петицію підтримали 13 осіб із 300 необхідних.

Нагадаємо, пізно ввечері 4 лютого на територію ринку заїхала техніка муніципальної варти. Вона знесла кілька контейнерів. Самі ж підприємці ще від вечора 2 лютого охороняють свої торгові точки.

5 лютого вони організували акцію протесту під стінами міськради проти примусового знесення торгових місць. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Це були прекрасні роки». Положинський оголосив, що йде з «Тартака» і «Був'є»
Наступна новина У Луцьку затвердили перевізників на три автобусні маршрути
Останні новини
Схожі новини