«Це був психологічно важкий час». Як волинянка, яку скоротили з РДА, знайшла нову роботу

«Це був психологічно важкий час». Як волинянка, яку скоротили з РДА, знайшла нову роботу
Фото ілюстративне

Колишня працівниця Любешівської райдержадміністрації Ніна Корець знайшла нову роботу за допомогою служби зайнятості. Тепер вона працює бухгалтером на комунальному підприємстві «Любешівський ринок».

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

Тут зауважують, що Волинський обласний центр зайнятості продовжує надавати послуги держслужбовцям, які потрапили під вивільнення. Приклад такої успішної співпраці – вдале працевлаштування Ніни Корець.

«Це був психологічно важкий час, адже я зовсім втратила впевненість у своїх можливостях. Проте фахівці служби зайнятості переконали, що ситуація, яка склалася, – це лише новий крок, початок нового етапу в житті», – розповідає жінка.

За рекомендацією служби зайнятості жінка брала участь у тренінгах, де навчали працювати з джерелами інформації про вакансії, писати резюме, готуватися до співбесіди з роботодавцем.

Коли кар’єрний радник запропонувала вакансію бухгалтера у комунальному підприємстві «Любешівський ринок» – погодилася на співбесіду, успішно пройшла її та отримала постійне місце роботи.

Спеціальних вимог до кандидата роботодавець не мав, але шукав людину порядну, відповідальну та працьовиту. Усім вимогам Ніна Корець відповідала, тож відразу отримала запрошення на роботу.

Колишня безробітна радить усім, хто залишився без роботи, не впадати у відчай, а реально оцінити свої можливості та звернутися до служби зайнятості.

«Успіху ми досягаємо в тому, до чого маємо найкращі здібності», – таке життєве кредо нині успішного бухгалтера Ніни Корець.

Нагадаємо, восени 2019-го відбулося скорочення штату районних державних адміністрацій. У службі зайнятості пообіцяли забезпечити кар’єрний супровід кожному співробітникові райдержадміністрації, який підпав під скорочення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ремонт мереж у Луцьку завершили. Воду обіцяють дати за дві-три години
Наступна новина В Україні підтвердилися ще два випадки коронавірусу
Останні новини
Схожі новини