Це неприпустимо, – Поліщук про огорожу, яка закрила прохід лучанам через двір. Що будуть робити

Це неприпустимо, – Поліщук про огорожу, яка закрила прохід лучанам через двір. Що будуть робити

Мер Луцька Ігор Поліщук зустрівся з головами ОСББ будинків по вул. Липинського, 2, 3, 4, 5. За дорученням жителів цих та інших будинків вони звернулися з проханням відреагувати на встановлення огорожі по вулиці Липинського, 1 і значно ускладнює дохід мешканців 55-го мікрорайону до зупинки громадського транспорту, дитячого садочку та школи, ТРЦ "Порт Сіті" та інших об'єктів. 

Про це йдеться на сторінці мера Луцька.

Він зазначає, що огорожа встановлена самовільно, без правовстановлюючих документів, а тому на чергове засідання виконавчого комітету 17 січня буде винесений проект рішення про демонтаж огорожі.

«Як міський голова виступаю проти обмеження пішого доступу та проходу на та через територію двору і в цьому випадку і в усіх інших. Обмеження автомобільного заїзду в окремих випадках є виправданим, однак повне обмеження доступу, в т.ч. і пішого є неприпустимим», – зазначає Ігор Поліщук. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найближча ніч в Україні буде найхолоднішою
Наступна новина Статистика аварій на Волині у 2021 році. Скільки було загиблих і травмованих
Останні новини
Схожі новини