«Це пропаганда ЛГБТ». Волинський депутат обурився дитячій книжці про 2 принцес

«Це пропаганда ЛГБТ». Волинський депутат обурився дитячій книжці про 2 принцес

 

Депутат Волинської обласної ради, член ВО «Свобода» Олександр Пирожик обурився інформації про те, що за кошти державного бюджету купили дитячу книгу авторки О’Нілл Кейт «Принцеса+принцеса: довго і щасливо» і поширили її в бібліотеках. Також він незадоволений «скороченням викладання предметів духовно-морального спрямування».

Про це стало відомо у четвер, 11 лютого, під час сесії Волинської обласної ради.

«У всіх нормальних батьків виникає запитання: а навіщо їхнім дітям пропонують історію про двох дівчат – європеоїдної та негроїдної раси, яка закінчується їхнім весіллям? Адже це – згубна для українського суспільства ЛГБТ-пропаганда, пропаганда сексуальних збочень зі шкільної лави, яка підриває устрої українського шлюбу і традиційних сімейних цінностей», - заявив Олександр Пирожик.

Він звернувся до голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка з проханням проаналізувати «стан і тенденції охоплення шкіл Волині викладанням предметів духовно-морального спрямування», а також «вжити заходів для недопущення скорочення викладання таких предметів». Також він просить перевірити, чи надходила книга «Принцеса+принцеса: довго і щасливо» до волинських бібліотек. Цей запит підтримали 46 депутатів.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ратнівській громаді треба майже 800 тисяч на боротьбу з підтопленнями
Наступна новина Випадково зачинився. У Луцьку рятувальники визволили з автівки 2-річного малюка
Останні новини
Схожі новини