«Це тому, що я в опозиції був»: волинський депутат пояснив, як потрапив в список елітних боржників

«Це тому, що я в опозиції був»: волинський депутат пояснив, як потрапив в список елітних боржників
Олександр Омельчук. Фото ІА Волинські новини

Депутат Волинської обласної ради Олександр Омельчук вважає, що потрапив до списку найбільших боржників транспортного податку через політичне рішення Державної фіскальної служби.

Про це він розповів у коментарі «Першому».

Нагадаємо, у списку елітних боржників Луцька за транспортний податок - депутати, зам губернатора і ковбасник.

«Я багато разів вимагав від ДФС надати мені підтвердження заборгованості, але так і не зміг. Мій автомобіль Тойота Хайлендер, куплений у 2014 році не підпадав під податок на розкіш. Він коштував 800 тисяч гривень, а податок потрібно було платити за машини, які коштують від 1,2 мільйона гривень. Я казав – подайте на мене в суд, щоб я міг цей борг оскаржити, натомість ДФС просто тримає мене в підвішеному стані», - розповів депутат.

«Оскільки я був в опозиції до влади, це було зроблено для того, щоб я не міг внески в партію робити (внески на підтримку партій при наявності податкового боргу заборонені, - ред.). Я зробив внески – мене засудили, як корупціонера. В усній розмові мені так і пояснили – це політика, ви ж опозиція, в УКРОПі», - сказав Олександр Омельчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У списку елітних боржників Луцька за транспортний податок - депутати, зам губернатора і ковбасник
Наступна новина У Ковелі поставили пам'ятник ретровелосипеду
Останні новини
Схожі новини