«…Це звичайне лайно» – лідер OT VINTA  у Луцьку «розгромив» відбір до Євробачення. ВІДЕО

«…Це звичайне лайно» –  лідер OT VINTA  у Луцьку «розгромив» відбір до Євробачення. ВІДЕО
Юрко Журавень під час ефіру на Луцькому радіо

Лідер гурту OT VINTA Юрко Журавель вважає, що організатори національного відбору до «Євробачення» повинні заплатити штраф за те, що цьогоріч українці не зможуть голосувати за учасників конкурсу.

Про це співак говорив під час ефіру на Луцькому радіо.

Як відомо, гурт OT VINTA теж мав намір брати участь у відборі. Утім, їх навіть не запросили – попри те, що, зі слів музикантів, вони вчасно і коректно одали заявку.

«Члени журі вели себе тупо»

«Нам просто не повідомили ,чи нас взяли.  Хоч заявка була подана по-людськи, як то кажуть.  А пізніше ми дізналися, що ми не одні такі. Просто інші мовчать.  Бажаючих було близько  800, а в національний відбір потрапила двадцятка якась.  А потім ще й виявилося, що це звичайне лайно. Вони не мають ніякої громадянської позиції…

Відверто скажу: члени журі вели себе тупо. Данилка ми всі знаємо, і я не вважаю, що це представник культури.  Джамала, коли обґрунтовує свою думку, говорячи про серіали чи фільми,  які вона подивилася – то таке враження що вона взагалі  не читає книжок. А останнього я не знаю взагалі. Кажуть, що це чоловік Онуки. Тобто це Онук? (йдеться про Євгена Філатова – продюсера гурту ONUKA і чоловіка її фронтвумен Нати Жижченко – ред.)

Давайте будемо відвертими: національного відбору як такого просто немає взагалі. Національного нормального голосування ,як це має бути. Аби народ голосував і вибирав.

Якась купка продюсерів пропихає зручних для себе виконав…  тих, кого треба. Так само як в політиці – так і в нас, в шоу-бізнесі. …Тобто як би там не було, а важелі, які впливають на ЗМІ, знаходяться у ворогів і в колаборантів.

Всю наволоч, як є зараз, забрати б взагалі. Я б навіть ще й обклав їх якимись штрафними санкціями. Аби вони відшкодували витрати. Це ж суспільне телебачення! Ми платимо зарплатню цим людям!

Бо  наскільки я знаю, саме Євробачення буде обкладати нашу державу штрафними санкціями: ми не зокрема, ми не зможемо голосувати. От я не зможу проголосувати за моїх улюблених литовців.

…Можливо було робити переголосування. Треба працювати просто. А вони не хочуть працювати.

Ви ж знаєте, що «Казка» так само готувалася з гастролями у Москву.

Freedom-jazz так само. Всі ж добре знають, як ані лорак грала минулого року у них на дні народження. Позицію Коляденка всі добре знать (продюсер колективу – Олена Коляденко, дружина відомого ведучого і продюсера Дмитра Коляденка – ред.) . 

І ці люди досі працюють на провідних каналах, гребуть наше бабло і диктують смак нашим дітям» - сказав Юрко Журавель.

 
OT VINTA на ЛуРадіо про Євробачення

Обережно, Чупакабра! ⚠️ OT VINTA привезли в Луцьк свою Чупакабру, яку, чомусь, не взяли на нацвідбір на Eurovision Ukraine - Євробачення Україна. ❓ Що каже Журавель Юрій Zhuravel Yuriy з цього приводу? "Давайте будемо відвертими. Національного відбору як такого немає взагалі. Купка продюсерів обирає зручних для себе виконавців, падпіхуємих якихось. Так само, як в політиці" ❓ Що пропонує зробити Юрко Журавель? "Всю наволоч, яка є зараз, забрати. Я б, чесно кажучи, ще обклав їх якимись санкціями" Більше навколошоубізнесових думок музиканта в ефірі Лу Радіо 📻

Posted by Луцьке радіо on Saturday, 2 March 2019

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лікар Валіхновський прооперує волинянку, яка постраждала у страшній ДТП. ВІДЕО
Наступна новина Які села на Волині вирішили сьогодні перейти до ПЦУ. ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО
Останні новини
Схожі новини