«Цей костюм не одягав два місяці», – Моклиця про зйомки відеопародії на Зеленського

«Цей костюм не одягав два місяці», – Моклиця про зйомки відеопародії на Зеленського
Юрій Моклиця. Скріншот з відео

Зйомки відео, у якому лучанин Юрій Моклиця потролив кандидата в президенти Володимира Зеленського, відбулись спонтанно, а весь процес разом із монтажем тривав лічені години.

Про це Юрій Моклиця розповів у коментарі «Першому».

Нагадаємо, ролик з’явився у мережі Ютуб 4 квітня. Менше, як за добу, там його переглянули майже 39 тисяч користувачів.

А у Фейсбуці відео поширили на сторінці «Баба і кіт», де воно набрало 290 тисяч переглядів та тисячі репостів.

Юрій Моклиця зробив пародію на відеозапрошення Володимира Зеленського, у якому комік пропонує Петру Порошенку провести передвиборні дебати на стадіоні НСК «Олімпійський». У своєму ролику Моклиця зробив виклик військкомату. 

Дивитись відео, у якому Юрій Моклиця тролить Зеленського

«Це робилось все, як кажуть, на коліні. За годину придумалось, за годину знялось, ще годинка пішла на те, щоб змонтувати. Ми трошки програли в якості, але спрацювала ідея. Це свіжа тема, тому ви вирішили зробити все швиденько. Навіть той факт, що я в той день одягнув костюм, – це теж випадковість. Тому я цей костюм не одягав вже два місяці. Ходжу в більш простому одязі», – розповів лучанин.

Хто виконав роль оператора – не зізнається.

Каже, що від дзвінків телефон не розривається, натомість ролик у соцмережах перепощують тисячі абсолютно не знайомих йому людей.

«Я переглядаю коментарі. Більшість людей з гумором сприймають відео. Воно, власне, так і задумувалось. Але є люди, які пишуть відверто з жовчю. І мене це також тішить, тому що вони там щось побачили. Бо мені хотілось не просто зробити щось смішне, а закласти в той ролик зміст», – наголошує Юрій Моклиця.

Додає, що сам доволі довго займається політикою, тож знає, що не буває такого, щоб всім все сподобалось. Та й на вірусний жарт, на його думку, і не потрібно реагувати серйозно.

У майбутньому знімати щось подібне не збирається.

«В чому особливість вірусних відео – не буває так, що ставиш це на конвеєр і воно працює. Такі ідеї мають з’являтись, як блискавка, і зникати.

Тому я сумніваюсь, що щось подібне коли-небудь повториться. Я далі займатимусь тим, чим займаюсь, і тішитимусь, що в мене була така історія», – підсумував Юрій Моклиця.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Доходи українців за рік збільшилися на 21%
Наступна новина В нас апаратура не гірша, ніж в столиці, – Савченко про сучасне медичне обладнання в Ковелі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини