Центральний парк у Луцьку перетворили на суцільний лісоповал. ФОТО

Центральний парк у Луцьку перетворили на суцільний лісоповал. ФОТО

У Луцьку в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки під виглядом санітарних чисток зрізують деревину.

Про це у групі Луцьк то є Луцьк у Facebook повідомив лучанин Андрій Білан

«На ділянці поряд із «Центральним ринком» у ділянці «Пташиного гаю» територія схожа на зону, яку не минув апокаліпсис: гори навезеного сміття у вигляді гілля від зрубаних насаджень та понівечені погодою дерева лишають «прикрашати» місцевість.

Довкола «Зоопарку» теж проводять санітарну чистку і там можна зустріти нещодавно зрізаний стовбур берези, яку розділили на колоди. Схоже, цю деревину використають на дрова», – припускає чоловік та задається питанням, чи дійсно нова влада у місті хоче навести лад у парку, відновити місця, де були зрізані насадження, чи знову зроблять чергову алею і хизуватимуться, як наче то найбільше досягнення для міста.

«А тим часом неприбрані свіжозрізані ділянки заростатимуть чагарником та лишатимуться не дуже то привабливою окрасою для міста», – підсумовує Білан. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Децентралізація на Волині відбудеться без перевиборів мерів. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку жінка носила пляшки з сурогатом у кишені
Останні новини
Схожі новини