Цьогоріч у Луцьку відремонтували понад 80 ліфтів

Цьогоріч у Луцьку відремонтували понад 80 ліфтів

У 2018 році в 77 луцьких багатоповерхівках на умовах співфінасування з мешканцями відремонтували 82 ліфти.

Про це йдеться в інформації департаменту житлово-комунального господарства про хід виконання робіт з підготовки до опалювального сезону 2018-2019 років, яка була винесена на розгляд виконкому 17 жовтня, пишуть «Волинські новини».

Читайте також: Половина луцьких ліфтів працює 25 років

Так, відповідно до затверджених графіків проведення капітальних ремонтів ліфтів, які відпрацювали гранично встановлений термін 25 років, у житлових будинках в 2018 році на умовах співфінансування з мешканцями виконано ремонт 82 ліфтів у 77 будинках.

Окрім того, на умовах співфінансування місцевого бюджету та мешканців, проведено капітальний ремонт покрівлі житлових будинків на проспекті Соборності, 32б (перший під’їзд), проспекті Соборності, 32а (перший під'їзд), вул. Кравчука, 7 (третій під’їзд), Кравчука, 8 (1, 2, 3 під’їзди). Також розпочато проведення робіт по капітальному ремонту покрівлі на вул. Грабовського, 9, які заплановано завершити до 1 грудня 2018 року.

Читайте також: Луцький ліфт-убивцю досі не замінили


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дивні звичаї народів світу
Наступна новина  «Засушіть цю квітку». Олег Ляшко у Луцькому геріатричному пансіонаті. ФОТОРЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини