Лучани скаржаться, що в них зникають гроші з карток «Сіті-Кард». Чи правда це?

Лучани скаржаться, що в них зникають гроші з карток «Сіті-Кард». Чи правда це?

До підприємства «Сіті-Кард», яке запровадило у Луцьку електронний квиток, періодично надходять скарги на втрату грошей з карток. Однак при перевірці з’ясовується, що люди забувають про деякі поїздки.

Про це в інтерв’ю «Першому» розповіла заступниця директора «Сіті-Карду» Інна Артемчук.

«Випадок із минулого тижня: «Я 2 тижні тому поповнила картку на 200 гривень, а зараз залишилося 18 гривень. Де мої кошти?». Відкриваємо виписку по рахунку, а там: 20 автобусів туди, 15 автобусів сюди, лише за один день – 5 поїздок. Після двох хвилин розмови агресія змінилася на «Дякую» й обіцянку самостійно переглядати рахунок у мобільному додатку», - сказала посадовиця.

«Навіть, якщо ви двічі на день їздите на роботу і з роботи – це 60 гривень на тиждень. Крім того, частина людей робить не 2 поїздки на день, а ще дітей в садочки чи школи відвозить, забирає, плюс гуртки», - додала вона.

З її слів, багато хто почав задумуватися, скільки витрачає на проїзд після запровадження електронного квитка:

«Бо одна справа – кілька гривень з кишені дістати, коли ніякого обліку немає, інша – побачити витрати за тиждень, місяць».

Читати більше тут: «Люди, які платять готівкою, – «зайці». Складні питання до луцького Сіті-Карду


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Боєць, який загинув на сході, голодував під Луцькрадою
Наступна новина Де на Волині можна придбати свіжий березовий сік від лісівників. Список
Останні новини
Схожі новини