Туристичний бум під Вашингтоном! Все − через різдвяні декорації. ВІДЕО

Туристичний бум під Вашингтоном! Все − через різдвяні декорації. ВІДЕО

В ці дні місто Александрія, що поруч з Вашингтоном, відвідує чимало туристів. Все − через різдвяні декорації. Головною місцевою прикрасою є будинок Білла Вона, власника будівельної компанії з дипломом художника. Він вже понад двадцять років перетворює свою присадибну ділянку на казку.

Загалом на його подвір'ї − 380 тисяч вогників. Більшість скульптур американець робив власноруч зі сталевого дроту.

Диво-будинок відвідувачі можуть оглядати − не виходячи зі своїх автівок. Музику люди слухають, ловлячи радіохвилю біля будинку дизайнера. Для деяких людей вже стало традицією приходити і дивитись на зусилля дизайнера створити новорічне чудо.

Поруч − резиденція Санти. До неї в ці святкові дні приходять тисячі дітлахів, щоб поспілкуватись зі Святим та покататись на потягу зразка сорокових років минулого століття. Власник будинку − Джордж Барбірі. Він так прикрашає своє житло вже понад тридцять років.

Джордж − палестинський християнин, який мешкає в Сполучених Штатах впродовж всього життя. Він вважає, що, декоруючи свій будинок, примножує добро.

Містечко Александрія переживає на бум туристів, які залюбки відвідують Вашингтон під час різдвяних канікул.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двоє чоловіків дружили все життя і тільки через 60 років дізналися, що вони брати. ВІДЕО
Наступна новина У Волинському краєзнавчому музеї відкрилась виставка різдвяно-новорічної атрибутики
Останні новини
Схожі новини