На Волині на тиждень заборонили проводити масові заходи

На Волині на тиждень заборонили проводити масові заходи

На території Волинської області з 19 по 25 серпня обмежать проведення масових заходів

Про це повідомив очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

16 серпня відбулося засідання Ради оборони Волинської області, під час якого прийняли кілька важливих рішень, які необхідні в інтересах національної безпеки та безпеки волинян.

Йдеться, зокрема, про обмеження у проведенні з 19 по 25 серпня масових релігійних заходів у вигляді походів та демонстрацій у Волинській області. Також прийняли рішення про скасування (або перенесення) будь-яких масових заходів та навчання в освітніх закладах в області на найближчий тиждень.

Також під час засідання вирішили залучити до підтримки в облаштуванні фортифікацій на лінії розмежування і територіальні громади області. Окрім того, продовжили заборону на полювання на період воєнного стану.

«Нагадую про прохання зменшити електроспоживання з 17 до 22 години. Давайте разом допоможемо державі, рятувальникам та енергетикам відновити усе в постраждалих містах», – зазначив Юрій Погуляйко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Ковельщині автомобіліст збив мотоцикліста і втік з місця ДТП
Наступна новина Пілот з Луцької бригади продає модель літака на якому здійснив свій перший політ
Останні новини
Схожі новини