Волинь готова до опалювального сезону на 83%, - Погуляйко

Волинь готова до опалювального сезону на 83%, - Погуляйко

У Волинській області триває підготовка до початку опалювального сезону 2023-2024 рр. Наразі рівень готовності становить 83%.

Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко.

За його словами, у зв’язку з воєнним станом – особлива увага до об’єктів критичної інфраструктури, а саме підприємств, що надають послуги з тепло-, водо-, електро- та газопостачання.

"Відтак підприємства критичної інфраструктури підготували резервні джерела живлення електричної енергії для власних потреб на випадок аварійних вимкнень", - зазначив Погуляйко.

Крім того, з метою проведення аварійно-відновлювальних робіт створено резерв обладнання та матеріалів, а також формують аварійні бригади.

"Всі види робіт, які забезпечують безперебійне постачання послуг, плануємо завершити до 1 жовтня 2023р. Разом із тим, маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв під час проходження нового опалювального сезону", – наголосив очільник області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощалися із Героєм Миколою Харієм
Наступна новина Донором став батько: у Львові медики пересадили нирку 15-річному волинянину
Останні новини
Схожі новини