«У 5 гривень входить й адреналіновий стрес для пасажирів», - у Луцьку скаржаться на маршрутки

«У 5 гривень входить й адреналіновий стрес для пасажирів», - у Луцьку скаржаться на маршрутки

Волонтерка Наталія Толмачова вважає, що потрібно запровадити оплату за проїзд у маршрутках під час виходу з автобуса. «Платиш на виході рівно стільки, наскільки цей шофер наїздив», - додає вона.

4 червня жінка описала в Facebook ранкову «пригоду» за участі маршрутки №24 (АС 0513). Мовляв, автобус виїхав на перехід біля школи №5  попри забороний знак світлофора.

«Водій так поспішав проїхати на "оранжевий", що мусив викручувати кермо, аби не проїхатись по кількох пішоходах, які вже почали переходити дорогу на своє зелене. Викрутив так, що захопив зустрічну смугу. Щастя, що дорога була вільна, хоч зазвичай тут сильний рух. А потім кажуть, що біля 5-ї школи місце погане, аварії часто. А може це не місце таке, а люди?» – додала вона.

«Світлофор тут видно добре і здалека, і зелений ні для кого несподіванкою не був. Чи тепер в 5 грн входить не лише проїзд, а й адреналіновий стрес для пасажирів? Коли водії перестануть ганяти по вулицях міста і почнуть просто добре робити свою роботу?»  – пише жінка.

«В Одесі пасажири розраховуються за проїзд на виході. Я б отак і в нас ввела з удосконаленням: платиш на виході рівно стільки, наскільки оцей шофер наїздив. І хай сюди входить і салон без поручнів, і скрипучі гальмівні колодки, і відношення до пасажирів, і професіоналізм водія», – підсумувала Наталія Толмачова.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 4 червня: долар і євро опустяться в ціні
Наступна новина За вихідні потонуло двоє волинян
Останні новини
Схожі новини