У Білорусі раптово почали перевірку сил реагування

У Білорусі раптово почали перевірку сил реагування
Збройні сили Білорусі. Фото ілюстративне

У Білорусі розпочали раптову перевірку готовності реагування Збройних сил. Один ракетний дивізіон зі складу 465-ї ракетної бригади збройних сил республіки білорусь переміщується з пункту постійної дислокації до району призначення.

Про це інформує Генштаб ЗСУ та Белта.

За інформацією Белти, "мета перевірки - оцінка готовності та здатності особового складу до оперативного реагування на можливе виникнення кризових ситуацій. Військові частини та підрозділи діятимуть на незнайомих ділянках місцевості в умовах обстановки, що швидко змінюється". Втім, у тексті йдеться і про те, що склад сил оперативно нарощуватиметься. 

Але, зі слів, Міноборони Білорусі, перевірка «не нестиме жодної загрози ні для європейської спільноти загалом, ні для сусідніх країн зокрема».

Читайте також: У Білорусі запроваджують смертну кару за підготовку терактів

Як зазначає Генштаб ЗСУ, станом на 4 травня, 06:00 на Волинському та Поліському напрямках противник активних дій не проводив, ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

Варто також зазначити, що напередодні відбувся телефонний дзвінок Олександра Лукашенка та владіміра путіна. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Моторошна аварія на Рівненщині. Кількість загиблих зросла
Наступна новина Чому у Луцьку досі не відкрили дитячі садочки
Останні новини
Схожі новини