У Боратині пройде автофестиваль. Покажуть фільм про жителів ОТГ

У Боратині пройде автофестиваль. Покажуть фільм про жителів ОТГ

23 серпня, о 18:00, на території Боратинської громади відбудеться автофестиваль. Локація – поле за спорткомплексом.

Про це повідомив сільський голова Сергій Яручик у своєму відозверненні.

«Незважаючи на усі перипетії і виклики часу, 23 серпня, в неділю, о 18:00 год ми проводимо наш автофестиваль. Про людей Боратинської громади – звичайних і водночас унікальних», – зазначає він.

Так, покажуть повнометражний фільм про жителів Боратинської ОТГ та оберуть переможців таких номінацій: «Я СПІВАЮ!», «МАЙСТЕР ГРОМАДИ», «КОНДИТЕР ГРОМАДИ», «ЕКСКЛЮЗИВ ГРОМАДИ», «ПАСІЧНИК ГРОМАДИ», «МОЛОЧАР ГРОМАДИ», «САДІВНИК ГРОМАДИ», «СПОРТ ГРОМАДИ», «ЗОЛОТЕ КОХАННЯ ЗІ СРІБЛОМ НА СКРОНЯХ», «СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНИЙ», «АГРАРІЙ ГРОМАДИ».

Зазначають, що автофестиваль відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог, тому закликають жителів дотримуватись карантину та переглядати захід з автомобілів.

«Приїжджайте своїми автомобілями, або транспортом своїх друзів та знайомих і станьте свідками прем’єри унікального відеопроекту», – повідомляють у громаді.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Між Струмівкою та Підгайцями ремонтують дорогу. Рух обмежений
Наступна новина «Йду перемагати». Ірина Вахович подає свою кандидатуру на посаду ректора ЛНТУ
Останні новини
Схожі новини