У Боратині бульдозер зніс засіяні городи

У Боратині бульдозер зніс засіяні городи

Понад 20 років місцеві жителі обробляли городи у селі Боратин, але цього року врожай зібрати не зможуть. Користувачі обурені, бо на цих ділянках попрацював бульдозер і зрівняв озиму із землею.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

На посіяних городах тепер буде зводити приватний будинок новий власник. Люди обурюються, що їм не дали дочекатися врожаю у липні.

Місцева мешканка Людмила стверджує: не раз подавали до сільради заяви з проханням приватизувати ці ділянки, але кожного разу діставали відмови – мовляв, не дозволено, охоронна зона.

Фахівець із землеустрою, який прибув на місце несподіваної приватизації, Ярослав Саченок каже – про те, що ця земля вже приватна, чує вперше і наполягає на тому, аби припинилося будівництво. Він запевняє людей, що рішення про передачу землі приймали депутати.

Про конфлікт і понівечені посіви голова громади Сергій Яручик дізнався від знімальної групи.

“Сільська рада запропонує інші варіанти для жителів нашої громади, головне зараз швидко розібратися і щоб цей конфлікт був вичерпаний”, – прокоментував очільник громади.

Він вважає, що нові власники повинні компенсувати людям збитки.

Читати також: Через земельний «дерибан» у Горохівському районі відкрили кримінал


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь прибула корейська COVID-вакцина AstraZeneca
Наступна новина Яка ситуація із грипом та ГРВІ на Волині
Останні новини
Схожі новини