У Бородянку відправили допомогу з Волині

У Бородянку відправили допомогу з Волині
Фото ілюстративне

Мікроавтобуси «Газель» з комунальної власності відповідно до ухваленого сесією рішення обласна рада передала Бородянській громаді.

Про це повідомляють у Волинській обласній раді.

Авто оперативно доправили за призначенням. «Бородянська територіальна громада висловлює щиру подяку за підтримку та допомогу голові Волинської обласної ради Григорію Недопаду та депутатам!», - написав на сайті громади селищний голова Георгій Єрко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнесмени стали волонтерами. Історія об’єднання «Укриття – Нововолинськ»

Багатостраждальна Бородянка, що у Бучанському районі, потроху оговтується від пережитого і налагоджує життя. Для тих, хто втратив житло, звели модульне містечко, відновлюють і готують до зими інфраструктуру. Однак через масштаби руйнувань жодна допомога не буде зайвою, кажуть у селищній раді.

Григорій Недопад зазначив, що особисто зустрічався з головою громади для узгодження першочергових потреб. «Відразу після деокупації на Київщину ми доправляли багатотонні гуманітарні вантажі з харчами, ліками, речами першої потреби. Зараз акценти в запитах дещо змінилися: селище потребує автотранспорту, будівельних матеріалів, інженерно-технічних засобів. Допомагатимемо і надалі чим зможемо», – стверджує голова обласної ради.

Читайте також: Сім'я ківерцівських підприємців передала власне авто для ЗСУ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині педагогів нагородили преміями
Наступна новина У боротьбі з окупантами загинув житель Маневицької громади Микола Кльок
Останні новини
Схожі новини