Рожищенська громада отримала гуманітарну допомогу для переселенців

Рожищенська громада отримала гуманітарну допомогу для переселенців

Гуманітарної допомоги на понад чверть мільйона гривень для покращення умов проживання внутрішньо переміщених осіб  передав Волинський Інститут Права за підтримки програми Європейський Обмін гГмбХ (КИЇВСЬКИЙ ДІАЛОГ).

Холодильники, пральна машина, електроплити, чайники, ковдри, пледи, подушки, постіль, побутова хімія та гігієнічні набори - всі ці речі дозволять облаштувати комфортніший побут у прихистках, де проживають сім'ї переселенців, – повідомили у міській раді.

«Побутова хімія і засоби гігієни постійно потрібні для внутрішньо переміщених осіб. Також є потреба і в побутовій техніці, адже в місцях загального користування вона швидше виходить з ладу. Дуже приємно, що є такі фонди і громадські організації, які надають допомогу», - зазначив директор комунальної установи «Центр соціальних служб» Рожищенської міської ради Олег Шварцкоп.

Нині у Рожищенській громаді проживають понад 800 внутрішньо переміщених осіб. Чимало з них працюють і більшість власних потреб забезпечують самостійно. Однак, є вразливі групи, такі як пенсіонери, люди з інвалідністю та матері з дітьми, яким потрібна постійна підтримка.

«Ми вдячні за допомогу та співпрацю усім, хто долучається до покращення умов проживання людей, яким довелося через війну покинути рідні домівки. Передана благодійниками техніка та інша благодійна допомога покращать якість життя ВПО», - говорить Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук.

Привезена побутова техніка була відразу ж встановлена та підготовлена до функціонування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку виступить Макс Кідрук
Наступна новина Максима Бурду з Волині посмертно нагородили одреном «За мужність»
Останні новини
Схожі новини