У бою з окупантами загинув воїн з Волині Дмитро Луцик

У бою з окупантами загинув воїн з Волині Дмитро Луцик

На війні поблизу села Діброва Луганської області 16 квітня загинув 39-річний житель села Баківці Луцького району Луцик Дмитро Іванович.

Про це повідомили у Боратинській громаді.

«Із глибоким сумом повідомляємо, що ще один воїн з нашої громади поповнив ряди Небесного Легіону. 16 квітня 2024 року в результаті стрілецького бою з противником поблизу с. Діброва Сєвєродонецького району Луганської області загинув 39-річний житель села Баківці Луцик Дмитро Іванович. Схиляємо голови у невимовній скорботі та висловлюємо співчуття родині, близьким та побратимам загиблого. Поділяємо біль втрати кращих синів України на шляху нелегкої боротьби за нашу свободу», - йдеться у дописі.

Прощання з Дмитром Луциком відбудеться у вівторок, 23 квітня.

О 10:00 кортеж з тілом воїна вирушить з моргу м. Луцьк.

Орієнтовно о 10:30 Героя зустрічатимуть по вул. Зарічній у селі Баківці, звідки траурна процесія вирушить до будинку полеглого.

Об 11:00 розпочнеться церемонія відспівування у місцевому храмі, звідки Герой вирушить у місце свого останнього спочинку – кладовище с. Баківці.

У Боратинській громаді оголошено 3-денну жалобу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вчитель проведе три роки у в'язниці за ухилення від призову
Наступна новина У Ковелі за 1,5 млн євро оновлять парки
Останні новини
Схожі новини