У cелі на Волині оновили дорогу, яка не бачила ремонту близько 40 років

У cелі на Волині оновили дорогу, яка не бачила ремонту близько 40 років

У селі Пішане, що у Камінь-Каширському районі Волині, на центральній вулиці оновили майже 200 метрів асфальтованого покриття.

Як пише газета Полісся, вибоїни утворилися такі глибокі і широкі, що в окремих місцях було зовсім непросто їх долати. 

Цьогоріч дорога дочекалася оновлення. Служба автомобільних доріг включила її до переліку тих, які потрібно відремонтувати. І ось на початку листопада тут розпочалися роботи.

«Цю дорогу потрібно було давно ремонтувати. Але ми не бралися до цього, бо, по-перше, вона, як дорога загального користування місцевого значення, знаходиться у підпорядкуванні служби автомобільних доріг.

А по-друге, сільський бюджет не осилив би її ремонту. Тож я особисто звернувся до губернатора з проханням посприяти у ремонті шляху. Я гарантував, що сільська рада виділить на це зі свого бюджету 200 тисяч гривень. Олександр Савченко пообіцяв, що служба автомобільних доріг спрямує на ремонт дороги у Піщаному 500 тисяч гривень.

Тож на частині шляху – 180 метрів — де стан покриття був найгірший, таки провели капітальний ремонт», – розповідає сільський голова Ростислав Смаль.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як вберегтися від інфекцій: 6 порад від хірурга з Волині Валіхновського
Наступна новина Моторні жіночки з Волині переспівали хіт «Лісапетного батальйону». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини