У День святого Валентина РАЦС у Володимир-Волинському працював до ночі

У День святого Валентина РАЦС у Володимир-Волинському працював до ночі

У День святого Валентина, 14-го лютого Володимир-Волинський міський відділ реєстрації актів цивільного стану працював до пізньої ночі у рамках акції «Кохання поза часом».

Шлюб цього дня узяло кілька пар. Двоє із них погодилися на пропозицію працівників РАЦСу провести церемонію увечері, під урочисту живу музику біля прикрашеної лавочки для закоханих, – пише БУГ

Оскільки надворі було морозно, частину церемонії провели у приміщенні, яке також яскраво прикрасили. Молодята зізнаються, що церемонія їм сподобалася. 14-те число для урочистої події обирали не спеціально, просто так співпало.

14-го лютого у Володимир-Волинському РАЦСі до півночі приймали заяви на укладання шлюбу. Святий Валентин подарував цього дня багато хороших емоцій не тільки парам, які з’єднали свої долі, а й працівникам установи, які готували свято і були раді бачити посмішки на обличчях молодят.

Всього цього дня в Україні одружилося більше 1800 пар. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутат Волиньради радіє освітнім успіхам аварійної школи, якою опікується
Наступна новина На Рівненщині 200 копачів бурштину напали на поліцейських. ВІДЕО. ФОТО
Останні новини
Схожі новини