У День закоханих у Луцьку влаштують романтичну екскурсію

У День закоханих у Луцьку влаштують романтичну екскурсію

У Луцьку проведуть екскурсію «Романтичний Луцьк часів з’їзду європейських монархів і після нього».

Захід відбудеться у четвер, 14 лютого, – повідомляють організатори у Фейсбуці.

«Цьогоріч Луцьк і лучани відзначають 590-ту річницю знакової у міській історії події. Ідеться про Луцький з’їзд монархів. Він року Божого 1429 започаткував коронаційну бурю, ознаменувавши собою важливість нашого міста у політичній стратегії великого князя литовського Вітовта.
Була у тієї події також інша сторона ‒ чуттєва і романтична! Маловідома і загадкова, оповита загадками і легендами», – наголошують організатори.

Екскурсія розпочнеться біля Центру туристичної інформації та послуг (вул. Сенаторки Левчанівської, 2) о 15:00 і триватиме дві години.

«Як укладали шлюби у ту епоху, чи існувало справжнє відчайдушне кохання і на що воно штовхало мешканців Луцька, якою була кара за перелюби-подружні зради, як зверталися до коханих і милих серцю людей ‒ про це та багато інших цікавинок почуєте, завітавши на безкоштовну екскурсію від нашої Оксани Штанько», – йдеться в анонсі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко з дружиною подав документи в ЦВК. ФОТО
Наступна новина «Лісапетний батальйон» збирав у Луцьку гроші на церкву. ФОТО
Останні новини
Схожі новини