«Лісапетний батальйон» збирав у Луцьку гроші на церкву. ФОТО

«Лісапетний батальйон» збирав у Луцьку гроші на церкву. ФОТО

Вокально-гумористичний гурт «Лісапетний батальйон» провів у Луцьку благодійний концерт.

Колектив зібрав понад 200 тисяч гривень на храм у Волновасі, який збудували в рамках проекту «Луцьк-Волноваха – разом збудуємо храм», – пише ІА Конкурент.

Як зазначив на концерті заслужений діяч мистецтв Віталій Іваницький, на добудову храму та облаштування благоустрою потрібно ще чимало коштів. Колектив «Лісапетний батальйон» приїхав до Луцька з Хмельниччини, аби долучитися до збору коштів. Гроші від продажу квитків передадуть на потреби церкви.  

У залі були присутні родини і, зокрема, матері волинських і рівненських героїв, які загинули у Волновасі. Їм вручили квіти від учасників концерту. Концерт відвідали і солдати, які знаходяться на лікуванні у госпіталі інвалідів війни в Луцьку.

З аукціону солістка гурту продала два диски з піснями «Лісапетного батальйону» за тисячу гривень кожен, ще один – за три тисячі гривень купив ректор ЛНТУ Петро Савчук.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У День закоханих у Луцьку влаштують романтичну екскурсію
Наступна новина Філарета терміново поклали до лікарні
Останні новини
Схожі новини