У двох районах на Волині фіскали вилучили контрафакту на понад 8 тисяч гривень

У двох районах на Волині фіскали вилучили контрафакту на понад 8 тисяч гривень

На Волині працівники ДФС виявили кілька торгових точок, у яких продавали горілчану продукцію та цигарки без марок акцизного податку.

Про це повідомляє прес-служба ДФС області. 

Так, низку серйозних порушень в декількох торгових об’єктів на території Любомльського району та Ківерцівського району встановили працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області під час фактичних перевірки 14 та 15 березня 2018 року.

Зокрема, фахівці управління, перевіряючи дотримання законодавства у сфері обігу та оподаткування підакцизних товарів, виявили факти безліцензійної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, а також реалізацію горілчаної продукції та цигарок без марок акцизного податку.

Окрім того, в місці проведення перевірки зберігалася велика партія підакцизної продукції без марок акцизного податку.

Тим часом, споживачам пропонувалася горілчана продукція за цінами нижчими від визначених, а операції з продажу товару не проводилися через касовий апарат, відповідно покупцям не видавалися розрахункові документи. Ревізорами також було встановлено факти відсутності обліку товарів за місцем зберігання.

Як наслідок, під час перевірки вилучено з обігу 278 пачок тютюнових виробів та 146 пляшок алкогольних напоїв. Всього вилучено алкогольних напоїв та тютюнових виробів на суму 8 290 гривень.

За результатами перевірок працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області склали відповідні акти та в подальшому недобросовісних платників податків буде притягнуто до відповідальності.

Очікувана штрафна санкція за результатами перевірок більше 180 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мужчини у спідницях: Саганюк дав премії чоловікам до Міжнародного жіночого дня
Наступна новина На Волині заборонили вилов риби
Останні новини
Схожі новини