У джерелі Святої Анни поменшало води, - ЗМІ

У джерелі Святої Анни поменшало води, - ЗМІ
Такий вигляд мало джерело Святої Анни. Фото - Особлива

У джерелі Святої Анни у селі Онишківці Рівненської області стало набагато менше води.

Пересохла водойма не лише на місці, де збудували церкву й монастир, а також де почали зводити мури, переодягальні та альтанки, пише Терен.

Якщо раніше «басейн» простягався на більше 10 метрів у довжину і ширину, то зараз він суттєво зменшився. Як пише «Терноград», наразі лишилась невеличка купіль орієнтовно 3 на 4 метри.

Джерело Святої Анни популярне у паломників, які вирушають у тури до Почаєва. Також сюди приїжджають на перший день Водохреща, аби виконати традицію – зануритись у крижану воду.

«Залишились тільки мури рукотворні... не любить природа коли в неї втручаються і заганяють в бетон», «Коли я там був останній раз, то з тої сторони де мур води було по шию. А мура не було, – пишуть люди у коментарях.

 
Джерело Св. Анни...

"Залишились тільки мури рукотворні... не любить природа коли в неї втручаються і заганяють в бетон((( ", "Коли я там був останній раз, то з тої сторони де мур води було по шию. А мура не було. p.s. А внизу на "Анні" води вже майже не було... догралися", "Зробили добре спочатку тут, а потім добралися й в ліс...", "Так вже не буде....бізнес..." --- із коментарів у "Вайбері".

Posted by Типовий Кременець on Saturday, 19 January 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Свято закінчилось: у центрі Луцька розбирають новорічну кулю. ФОТО
Наступна новина Примушення чоловіків до одруження визнали злочином
Останні новини
Схожі новини