У голові пухлина і чотири метастази: онкохворий волинянин готується до чергової хіміотерапії

У голові пухлина і чотири метастази: онкохворий волинянин готується до чергової хіміотерапії
Фото - БУГ

Онкохворий Роман Гальчик пакує валізи на чергову хіміотерапію.

Про це на сторінці у Facebook повідомила мама хлопчика. 

Останнє МРТ-дослідження, яке маленький волинянин проходив у Львові, показало, що у його голові є пухлина та ще чотири метастази. Як повідомляє жінка, всі вони дуже великі. 

«Лікарі нам викачали рідину, яка тисла на голову, але пухлини далі ростуть. І якщо не зупинити ріст пухлин, рідина буде і далі набиратись. Страшно. Мусимо йти до кінця», – пише вона у дописі та зазначає, що пакують валізи.

«Завтра (12 липня, – Авт..) вилітаємо, у понеділок хімія», – пояснює вона. 

Нагадаємо, 3-річний хлопчик з Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Лікування у турецький клініці не принесло бажаних результатів, пухлина залишилася і з’явилися три нові в різних місцях голови. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів: 4-та стадія раку.

Нещодавно після першого блоку хіміотерапії онкохворого волинянина Романа Гальчика лікарі відпустили додому. Вже на Волині стан онкохворого раптово погіршився. Відтак, у Луцьку лікарі змушені були прооперувати Ромчика. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Буде «живий тунель»: у луцькому парку пофарбували міст. ФОТО
Наступна новина Григорій Недопад: «У пріоритеті – ремонт дворів та доріг, якісне прибирання міста й розвиток ЛПЕ»
Останні новини
Схожі новини