У Городищенській громаді стартували жнива

У Городищенській громаді стартували жнива

У селі Городище Луцького району відбулося свято «Переджнив’я».

З 13 липня комбайнери ТзОВ «Городище» розпочнуть збір врожаю, – пише Луцька районна рада.

«Уся техніка - всі наші 9 потужних комбайнів Claas та 4 менших готові до роботи в полі. Вже завтра вони поїдуть молотити ріпак, а загалом ми вирощуємо усі культури – зернові (30% площ), соняшник (20%), озимий ріпак, цукровий буряк, гречку…  Вже пшениця дозріває, соя, кукурудза… Спеціально до жнив ми придбали ще один новий комбайн Claas, ліпших в Україні немає», - розповів директор ТзОВ «Городище» Анатолій Никонюк.

До слова, придбаний господарством комбайн Claas було презентовано на святі «Переджнив’я» і він на разі є єдиним на території Волинської та Рівненської областей.

«Анатолій Никонюк почав керувати господарством у 1984 році. Я от думав, а у чому історія його успіху. За радянських часів сільськогосподарські підприємства вкладали кошти у розвиток соціальної сфери сіл, в яких обробляли землі. І саме те, що Анатолій Олександрович перейняв цю ідею та переніс її в наші реалії, стало його секретом успіху. Своїм ставленням до громади, вкладанням коштів у її розвиток та підходами до роботи він об’єднав навколо себе багатьох. Люди вдячні за це, саме тому такі як Анатолій Никонюк є прикладом для всієї країни», - сказав у вітальному слові голова Луцької районної ради Олександр Омельчук.

Подяками голови Луцької райради за високі трудові досягнення, вагомий внесок у розвиток сільського господарства нагородили комбайнерів: Сергія Самчика, Віктора Середу та Едуарда Черчика.

Читати також: Мешканців Голобської громади запрошують на «Еко-літо 2021»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Родичі загиблого в ДТП у Рованцях шукають свідків трагедії
Наступна новина Майже за дві доби на Волині потонули 6 людей
Останні новини
Схожі новини