У Горохові в бібліотеці зроблять ЦНАП

У Горохові в бібліотеці зроблять ЦНАП
У Горохові актовий зал районної бібліотеки реконструюють під ЦНАП (фото ілюстративне)

У Горохові актовий зал центральної районної бібліотеки реконструюють під міськрайонний ЦНАП.

У зв’язку з цим 27 березня сюди завітали експерти Програми «U-LEAD з Європою» Роман Матвійчук та Станіслав Ющик, повідомляє Район.Горохів.

Метою візиту експертів був аналіз спроможності та розробки технічного завдання відповідно до заявки на участь у фазі впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення ЦНАП Раунд 3, яку подала Горохівська міська рада спільно із ЦНАПом Горохівської райдержадміністрації.

Усі присутні оглянули актовий зал центральної районної бібліотеки, в якому планують реконструкцію для міськрайонного ЦНАПу, обговорили питання співфінансування цього проекту, а також виготовлення проектно-кошторисної документації.

За рахунок Програми «U-LEAD з Європою» розроблять дизайн ЦНАПу, закуплять меблі для облаштування робочих місць для персоналу та місць для відвідувачів, офісну техніку, програмне забезпечення, а також організують навчання спеціалістів. 

Домовилися також, що виготовлення проектно-кошторисної документації, а також внутрішній ремонт приміщення будуть здійснювати у 2019 році на умовах співфінансування за рахунок коштів районного та Горохівського міського бюджетів.

Головна мета ЦНАПу – створити умови для швидкого вирішення проблем громадян та суб’єктів господарювання, скоротити та спростити процедури отримання суб’єктами звернення адміністративних послуг.

У зв’язку з тим, що в Горохівському районі відсутній сервісний центр МВС, обговорювали питання реєстрації, перереєстрації транспортних засобів, видачі посвідчень водія саме у міськрайонному ЦНАПі.

Сам проект міськрайонного Центру надання адміністративних послуг планують втілити в життя у 2020 році.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Постмодерна Кайдашева сім’я», – науковець про новий роман Василя Слапчука. ВІДЕО
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 28 березня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини