Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 28 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 28 березня. ФОТО
На Волині знайшли авто, в якому було 49 ящиків цигарок (фото ілюстративне)

Джип, нашпигований цигарками поблизу кордону, іноземець із сумнівними документами, суд над дебоширкою... Четвер на Волині минув не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки у четвер, 28 березня.

«Поцілувалися» два Renault

На вулиці Рівненській у Луцьку перед мостом вранці 28 березня зіткнулися дві автівки Renault. Транспортні засоби зазнали незначних механічних пошкоджень. Відомо, що у результаті аварії ніхто не постраждав. На місці інциденту працювала патрульна поліція.

Підозрілий іноземець

У селищі Ратне поліцейські викрили 43-річного іноземця з сумнівними документами. Чоловік тричі протягом року надавав адміністратору для поселення у готель паспорт із підробленими штампами відміток про перетин держкордону України. За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Мова йде про використання завідомо підробленого документа.

Алкоголь продають і після 22-ї

У Луцьку муніципали викрили незаконний продаж алкоголю після 22-ї години у торгових точках на вулицях Рівненській, 109, та Володимирській, 18. Інспектори склали на продавців 2 адміністративні протоколи а продаж алкогольної продукції у заборонений час.

Знімав гроші із краденої картки

Двадцятирічний безробітний житель села Сусваль Володимир-Волинського району знімав гроші з викраденої банківської картки. Перший раз – 30 січня – зняв 5 тисяч гривень. Наступного дня з цієї ж карти – 2 тисячі гривень

Дебоширку покарали

Судили жінку, яка восени 2018-го у селі Клюськ Турійського району, будучи у нетверезому стані, зчинила бійку під час дискотеки у клубі. Дебоширка побила жінку, яка її випадково штовхнула, а згодом – і її доньку, яка хотіла захистити матір. До того ж, нетвереза відвідувачка дискотеки побила ще й чоловіка, який намагався припинити конфлікт, та порвала йому сорочку. Турійський районний суд виніс жінці вирок, оштрафувавши її на 8500 гривень. 

Порушники втекли, залишивши прикордонникам джип із цигарками

Неподалік українсько-білоруського кордону прикордонники помітили групу осіб, які завантажували пакунки із цигарками в автомобіль. Щоб затримати порушників, правоохоронці двічі вистрілили із сигнального пістолета для освітлення місцевості, після чого невідомі втекли, залишивши авто та пакунки з куривом. Усього в автомобілі та поблизу автівки «Джип Черокі» української реєстрації виявили 49 ящиків цигарок білоруського виробництва. Правопорушників шукають.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА ВолиньPost, БУГ, а також прес-служб управління Нацполіції у Волинській області, Департаменту муніципальної варти Луцькради, Держприкордонслужби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Горохові в бібліотеці зроблять ЦНАП
Наступна новина «Добровільно-примусово»: луцькі неплатники аліментів прибиратимуть кладовища
Останні новини
Схожі новини