У Луцьку готуються до опалювального сезону. ФОТО

У Луцьку готуються до опалювального сезону. ФОТО

У Луцьку триває активна підготовка до майбутьного опалювального сезону. Комунальники замінюють тепломережі для того, щоб при початку та подальшому проходженні опалювального сезону не виникало ситуацій, коли через пориви лучани тижнями сидять без тепла.

Про це у своєму фейсбуці повідомив міський голова Ігор Поліщук

«Хочемо увійти в опалювальний сезон максимально комфортно і злагоджено. З цією метою нещодавно завершили заміну мережі на вулиці Загородній біля перинатального центру, зараз замінюємо мережу на проспекті Відродження. Старі труби міняємо на попередньо ізольовані, які мають дуже низький рівень тепловтрат», – зазничив він. 

Протяжність цієї ділянки –1200 метрів. Загальна протяжність запланованої в цьому році заміни тепломережі на проспекті Відродження становить 1800 метрів. Орієнтовна вартість робіт – 10 млн грн.

«Магістральна труба, на якій ведеться заміна, експлуатується з 1973 року, тобто пів століття. Тільки за останні три роки тут трапилося сім поривів. Звичайно, для жителів мікрорайону це спричиняє великі незручності. Після заміни труби ми щонайменше 40 років не будемо мати проблем з цими мережами та будемо мати значно менший рівень тепловтрат в мережі», – додав Поліщук. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громаді на Волині перейменували вулицю на честь загиблого льотчика
Наступна новина «Я служу і заради своїх дітей – щоб вони почувалися в безпеці», – луцька гвардійка
Останні новини
Схожі новини