У громаді під Луцьком оголосили ініціативу з встановлення дорожніх дзеркал

У громаді під Луцьком оголосили ініціативу з встановлення дорожніх дзеркал

Мешканцям сіл, що входять до Підгайцівської громади, запропонували долучитися до ініціативи з встановлення дорожніх дзеркал на складних перехрестях.

Таку ініціативу започаткував місцевий депутат В’ячеслав Разумовський і повідомив про це на своїй офіційній сторінці у фейсбуці.

“Минулого місяця ми облаштували дорожнє дзеркало в Струмівці на перехресті вулиць Скандинавської та Липинського. Місцеві мешканці у відповідь просто засипали коментарями про те, де ще є проблемні дороги і подібне рішення покращить безпеку для водіїв та пішоходів. Тому я вирішив продовжити цю ініціативу і допомогти з облаштуванням ще кількох дзеркал”, - повідомив депутат.

Зауважимо, що дорожні дзеркала допомагають розширити оглядовість на небезпечних ділянках доріг, де видимість обмежена капітальними спорудами, парканами, деревами тощо, і відповідно - знижують ризик ДТП.

В’ячеслав Разумовський пропонує місцевим мешканцям надсилати офіційні звернення з цього приводу на його ім’я електронною поштою [email protected], або на адресу: 43000, м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх). 

Через місяць, наприкінці лютого, депутат відбере 5 звернень, під якими підпишеться найбільша кількість мешканців, і облаштує на цих вулицях дорожні дзеркала. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Після жахливої пожежі у Харкові в Україні перевірять усі будинки для літніх людей
Наступна новина За добу в Україні виявили 5 348 випадків коронавірусу. Одужало — 14 239
Останні новини
Схожі новини