У 8 сіл Іваничівського району не заходить жодна маршрутка

У 8 сіл Іваничівського району не заходить жодна маршрутка
Фото - ілюстративне

В Іваничівському районі є біля десятка сіл, в яких відсутнє транспортне сполучення з найближчими населеними пунктами.

Про це стало відомо на нещодавній нараді за участі голови Іваничівської РДА Лілії Кревської, пише Район.Іваничі.

Зокрема, говорили про те, що однією із проблем в організації перевезень пасажирів на внутрішньорайонних маршрутах є відсутність в районі автотранспортних підприємств та власників транспортних засобів із ліцензіями на перевезення пасажирів.

Із автостанції Іваничів у всі напрямки району проходять за день 51 маршрутки, які обслуговують 9 перевізників, в тому числі 2 – автотранспортні підприємства.

Втім, досі не забезпечено транспортне обслуговування населених пунктів: Луковичі, Бужковичі, Орищі, Лугове, Стара Лішня, Грибовиця, Самоволя, Грушів.

Було також озвучено, що 25 лютого 2019 року в обласній державній адміністрації відбулося засідання конкурсного комітету по перевезенню пасажирів на маршрутах загального користування, який проводить управління транспорту та інфраструктури облдержадміністрації. Виставлялось 38 маршрутів, але документи були подані на 13 маршрутів.

По Іваничівському району виставлялись маршрути: Нововолинськ-Стара Лішня; Нововолинськ-Грушів, Орищі-Іваничі, Іваничі-Луцьк (через Орищі, Володимир-Волинський), Луцьк-Іваничі (через Горохів), але документи перевізниками не були подані.

Читати також: У селі під Ковелем люди просять запустити маршрутку до міста


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мансарда – це красиво: як зробити похилу стелю в домі
Наступна новина Запустили онлайн-карту, де можна знайти всіх сімейних лікарів
Останні новини
Схожі новини