У Кабміні можуть з'явитися нові посади, – Гончарук

У Кабміні можуть з'явитися нові посади, – Гончарук
Фото ілюстративне

В Україні, крім віцепрем’єрів із регіонального розвитку й економічних питань, може з’явитися віцепрем’єр із соціальних питань.

Про це розповів прем’єр-міністр Олексій Гончарук, пише Українська правда.

Голова уряду підтвердив, що радиться з представниками Офісу Президента щодо призначень у Кабінет Міністрів.

Гончарук підтвердив, що шукають віцепрем'єра з економічних питань – «і є декілька кандидатів». Імен він не назвав, але заперечив, що цю посаду можуть зайняти Ігор Ніконов, Віктор Пинзеник чи Ростислав Шурма.

Він також підтвердив, що сподівається, що Олексій Рєзніков стане міністром окупованих територій.

«Ми дійсно шукаємо останній місяць людей, які могли би підсилити уряд. Таких зустрічей в різних форматах було десяток, може, навіть більше. Є ряд напрямків, по яких ми, очевидно, будемо підсилюватися.

На цьому тижні парламент підтримав моє подання на Дениса Шмигаля, у нас з'явився віцепрем'єр з регіонального розвитку. Це важливо, тому що цей рік у плані децентралізації є вирішальним, ми маємо завершити створення спроможних громад, а це дуже важливий адміністративний процес. Тут потрібен сильний менеджер, який буде фокусуватися саме на цьому. 

Другий напрямок, по якому ми точно будемо підсилюватися, – це економічний блок з фокусом на інвестиції, тому що ми віримо в це. Стратегія уряду полягає в тому, щоб збільшити інвестиції… Тут залишилося недовго, я думаю, що найближчими тижнями ми презентуємо людину, яка зможе підсилити такий інвестиційний блок уряду…

Є ряд ідей, яким чином підсилити соціальний блок. Можливо, у нас з'явиться віцепрем'єр у цьому напрямку. Але про це говорити рано, ми ще дискутуємо», – сказав Гончарук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «А якось ми «вбили» Діму…», або Знайомтеся – «Книгонуті»
Наступна новина У Луцьку розвісили зимовий одяг, аби бідні могли прийти і взяти
Останні новини
Схожі новини