В Кемерово зносять ТЦ «Зимова вишня», де під час пожежі загинули 64 людини

В Кемерово зносять ТЦ «Зимова вишня», де під час пожежі загинули 64 людини

У вівторок, 15 травня, у Кемерово розпочали демонтаж будівлі колишнього торгового центру «Зимова вишня».

Як пише УНІАН, усі витрати по знесенню ТЦ взяли на себе власники «Зимової вишні», які підписали угоду про передачу майна місту на безоплатній основі.

Першим знесуть колишнє приміщення сауни. Слідом за ним робочі розберуть саму будівлю, де знаходився кінотеатр. Рішення про знесення було прийнято через кілька днів після трагедії, однак роботи стартували тільки сьогодні.

Всі витрати по знесенню ТЦ взяли на себе власники «Зимової вишні», які підписали угоду про передачу майна місту на безоплатній основі. Однак частина власників поки не згодні зі зносом, а тому на сьогодні остаточне рішення про передачу будівлі місту не прийнято. В які терміни це буде зроблено, не уточнюється.

Слідчий комітет вже зняв арешт з будівлі «Зимової вишні», однак роботи на місці трагедії поки не закінчив. Всього на територій колишнього торгового центру належить знести 7 будівель. Наскільки затягнеться демонтаж, влада не пояснила, однак всі роботи повинні тривати не більше двох місяців.

Нагадаємо, що пожежа у ТРЦ Кемерово відбулася 25 березня. Вона почалася на 4 поверсі, де розміщений кінотеатр та дитячі ігрові кімнати.

Загинули щонайменше 64 людини, серед яких багато дітей.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Устилузі» у рейсовому автобусі виявили партію косметики на понад 200 тисяч. ФОТО
Наступна новина У Луцьку викрили підпільний цех з обробки бурштину
Останні новини
Схожі новини