У Китаї мати вбила 12-річну доньку, а останки «перемолола» у м’ясорубці

У Китаї мати вбила 12-річну доньку, а останки «перемолола» у м’ясорубці

У Китаї 37-річна Цао з Гонконгу заарештована за звинуваченням у вбивстві власної 12-річної дочки.

Жінка зарізала дитину кухонним ножем, розчленувала тіло і спробувала позбавитися від нього, подрібнивши за допомогою м’ясорубки в ванні, але в результаті останки забили водостік, повідомляє “Народна Правда” з посиланням на Подробиці.

Вбивця була заарештована після того, як поліцейські знайшли в її квартирі голову і внутрішні органи дочки, причому частина з них була подрібнена за допомогою м’ясорубки. Так як жінка не впускала поліцейських в квартиру, їм довелося вибити двері.

Цікаво, що причиною для візиту правоохоронців став телефон сусіда, який жінка позичила і відмовилася повертати, повідомляє Daily Mail.

У ванні Цао поліція виявила розчленоване тіло 12-річної дівчинки. Подрібнені останки забили водостік, через що ванна переповнилася і частково затопила сусідів.

Поліцейські вважають, що для подрібнення тіла дочки жінка використовувала м’ясорубку. До сих пір не відомо, що штовхнуло мати на такий жахливий злочин.

На даний момент слідчі намагаються встановити мотиви злочину і знайти батька вбитої дівчинки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У 2018 Луцька влада виділить більше коштів на харчування дошкільнят
Наступна новина Чим обернуться для України п'ять затемнень у 2018 році
Останні новини
Схожі новини