Чим обернуться для України п'ять затемнень у 2018 році

Чим обернуться для України п'ять затемнень у 2018 році

У 2018 році українці переживуть 5 затемнень. Як вони вплинуть на людей, чи спровокують протестні настрої та чого краще не робити у цей період, радить астролог Олена Максимова.

Про це пише Газета.юа.

"Матимемо 5 затемнень: 31 січня – місячне, 15 лютого – сонячне, 13 липня – сонячне, 27 липня – місячне, 11 серпня – сонячне, - розказує Максимова. - Справи підуть напружено. Дадуть про себе знати фобії. За два тижні до і після затемнення відмовтеся від покупки нерухомості, одруження, оформленням спадку і підписання договорів".

Українці добре відчують на собі сонячне затемнення 11 серпня.

"Населення зубожіє. Реформи не виправдають себе. Рішення політиків викликатимуть у людей гнів. Зростає напруження у суспільстві. З 20 серпня багатьом уривається терпець. Протестні настрої стануть настільки високими, що збереться майдан. Буде багато претензій до президента і нардепів. Нікого кликати на площі не доведеться. Люди самі вийдуть, бо відчують, що всьому є межа", - говорить астролог.

Важко підуть справи у підприємців.

"Непросто буде малому бізнесу, - каже Максимова. - Гривня падатиме повільно. Серйозний стрибок долара варто чекати від 9 березня. Це вдарить по підприємцях. Торгівля не принесе очікуваних заробітків. Товар залежуватиметься на полицях. Через брак грошей і затримку зарплат люди дозволятимуть собі щодня все менше. Більшість підприємців відмовлятиметься від оренди магазинів та офісів, закриватимуть торгові точки".

У знак сили вступає Сатурн. 2018 рік сприятиме систематизації наукових здобутків.

"Винахідникам багато чого вдасться, якщо бюрократична система не ставитиме палки в колеса. Переглядатимуться історичні факти. Піддаватимуть сумнівам історичні події, - передбачає Максимова. - Добре працюватимуть українські дипломати. Вони дбатимуть про підтримку іміджу держави і залагоджуватимуть конфлікти, які назрівали з країнами-сусідами у 2017 році. Замнеться конфлікт з Польщею, згаснуть претензії від Угорщини і Румунії. Крим не повернемо. Але буде прийнято кілька законів про зміну його статусу".

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Китаї мати вбила 12-річну доньку, а останки «перемолола» у м’ясорубці
Наступна новина Замість будильника: з'явився додаток, який постійно нагадує про смерть
Останні новини
Схожі новини