У Києві відмовилися лікувати онкохворого атовця, бо він «вбивав братній народ»

У Києві відмовилися лікувати онкохворого атовця, бо він «вбивав братній народ»

Онкохворого спецназівця з Кропивницького Віталія Драгана відмовилися забезпечити пільговим лікуванням у Національному інституті раку.

Як відомо, спочатку чоловіка лікували у Кіровоградському обласному онкодиспансері. Він пройшов вісім «хімій», передає CBN. Але стан погіршувався, тому Віталій отримав направлення до Національного інституту раку у Києві, – пише Обозреватель.

«Потрапив до пані Губарєвої Ганни Олександрівни, кандидата медичних наук, яка спеціалізується саме на такому лікуванні, яке мені потрібне. Зустріла вона мене так, що аж у жар кинуло від її слів: "Ніяких тобі пільг, тому що ти братній народ вбивав», – розповів він.

Драган зазначив, що йому за курс лікування назвали повну вартість – 200 000 гривень.

Як відомо, Ганна Губарєва – родом з Донецька, починала працювати в Макіївському онкодиспансері.

Лікар в коментарі журналістам по телефону фактично підтвердила слова Віталія Драгана, але додала, що він почув тільки цю фразу.

«Віталій потребує пересадки кісткового мозку, але держава на це грошей не виділяє. Тому боєць АТО має шукати спонсорів, щоб вони оплатили цю процедуру», – сказала Губарєва.

Нагадаємо, раніше заступник в.о.голови МОЗ України Уляни Супрун Олександр Лінчевський заявив, що витрачати гроші на онкохворих недоцільно, оскільки «вони все одно помруть».

Головне фото – ілюстративне, джерело: ddleather.com.ua


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кольченко припинив голодування: Я виявився занадто слабким
Наступна новина «Сталін їде до пекла», - нацистська агітація в луцьких газетах
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні