У Києві з невідомих причин просто посеред білого дня побили літнього чоловіка. ВІДЕО

У Києві з  невідомих причин просто посеред білого дня побили літнього чоловіка. ВІДЕО

У суботу, 26 квітня, на ринку, що на вулиці Лісовій у Києві молодики побили літнього чоловіка.

Відео побиття виклав у Facebook Костянтин Стогній.

На ньому видно, що хлопці іншої національності, і я, як зазначає автор відео, «в себе вдома вони себе так не ведуть, це факт. Так чому ж в нас можна?»

Що послужило причиною для інциденту – невідомо. Але один з них вдарив літнього чоловіка по обличчю, після чого той впав.

Не зважаючи на те, що свідками події були багато людей, протягом кількох годин з часу інциденту ніхто не викликав ні швидкої, ні поліції.

 

Примерно в полдень на Лесном рынке в Киеве. Справедливости ради надо заметить, что не понятно с чего начался инцидент. Но то, что у себя дома эти горячие парни так себе не позволяют вести со старшими - факт! А почему у нас можно?! И еще: уже прошло несколько часов, но мы не слышим о "сиренах" «перехватах» в городе. О немедленном задержании и аресте нападавших. Почему пожилой мужчина еще не в лучшей палате Феофании? Надзвычайни Новыны выехали на место - попытаемся отыскать хотя бы тех, кто обязан был бы защитить гражданина Украины.

Posted by Kostiantyn Stogniy on Saturday, 26 May 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шацькі озера: 8 дивовижних перлин національного природного парку. ФОТО
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 27 травня
Останні новини
Схожі новини