У Києво-Печерській лаврі 90 випадків коронавірусу. Її закривають на карантин

У Києво-Печерській лаврі 90 випадків коронавірусу. Її закривають на карантин
Настоятель лаври Павло

Києво-Печерська лавра закривається на карантин у зв'язку з підтвердженими там понад 90 випадками інфікування на коронавірус.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, повідомили у міськраді.

«Києво-Печерська Лавра, за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій столиці, закривається на карантин! І я звертаюся до правоохоронних органів проконтролювати дотримання цього рішення», – сказав Кличко.

Він зауважив, що із 79 випадків захворювання, зареєстрованих за минулу добу, 63 – у Києво-Печерській Лаврі. Всього у Лаврі вже понад 90 підтверджених випадків захворювання на коронавірус.

«Місто сьогодні направить до Лаври мобільні рентгени і бригаду медиків для забору зразків для ПЛР-тестування. Ми повинні мати реальну картину про вогнище захворювання», – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, 9 квітня повідомляли про 26 випадків коронавірусу у лаврі. Раніше ченців монастиря разом з настоятелем, єпископом Павломпротестували на коронавірус.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Вирішили віддати одноденний заробіток на засоби захисту для медиків», – Яковлев
Наступна новина Захисні окуляри, пульсоксиметри, інфузійні насоси. Луцька міська лікарня отримала допомогу
Останні новини
Схожі новини