У Ковелі хочуть продати палац культури за понад 13 мільйонів гривень

У Ковелі хочуть продати палац культури за понад 13 мільйонів гривень
Палац культури імені Тараса Шевченка у Ковелі. ФОТО «ВАУ - Всі Аукціони України»

Палац культури імені Тараса Шевченка у Ковелі хочуть продати з аукціону за 13,24 млн грн (467 тис. доларів США).

Оголошення про продаж приміщення на вулиці Володимирській, 124 у Ковелі розмістили на сайті з продажу об’єктів на онлайн аукціонах України «ВАУ».

Приміщення палацу культури у Ковелі виставили на аукціон без можливості зниження початкової ціни. Чотиповерховий об’єкт, який виставили на продаж, має площу трохи більше 8,18 тис. метрів квадратних. Воно розташоване на земельній ділянці для розміщення і обслуговування цілісного майнового комплексу площею 11,66  тис. метрів квадратних.

Продавцем майна є ковельське Товариство з обмеженою відповідальністю «Камертон». Замовником аукціону – арбітражний керуючий Ігор Василюк.

За даними  видання «Ковель Media», постановою господарського суду Волинської області від 28 січня 2014 року ТОВ «Камертон» визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено Миколу Королюка. Ухвалою від 13 травня 2015 року його повноваження припинено достроково, а ліквідатором призначено арбітражного керуючого Ігоря Василюка.

Прийом заявок на участь у аукціоні буде здійснювати до 17 лютого цього року. Самі ж торги мають відбутись 18-го лютого. Стартова ціна об’єкту 460 тисяч доларів.

Нагадаємо, Луцька райрада повідомила, що виставить на аукціони три приміщення у Луцьку. Йдеться про об’єкти на вулицях Львівській, 30, Шевченка, 88 та Володимирській,76.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хірургія одного дня. Які послуги можна отримати безплатно
Наступна новина На Волині фіксують псевдомінування. Що треба знати і як діяти
Останні новини
Схожі новини