У Ковелі на ринку без пояснень підняли орендну плату на 50%

У Ковелі на ринку без пояснень підняли орендну плату на 50%

Ковельський госпрозрахунковий ринок з 1 січня 2018 року збільшив орендну плату за торгове місце.

На засіданні позачергової тридцять другої сесії міської ради, 28 грудня 2017 року, заступник голови громадської організації «Асоціація захисту прав малого та середнього бізнесу «Підприємці Ковеля» Людмила Васковець (на фото) просила в керівництва міста та депутатів втрутитися в ситуацію щодо значного і необгрунтованого підняття орендної плати з 1 січня керівництвом Ковельського госпрозрахункового ринку.

Міський голова Олег Кіндер доручив депутату Ігорю Пінісу, який очолює тимчасову контрольну комісію міської ради з вивчення проблемних питань підприємців, підготувати звернення стосовно необхідних для роботи матеріалів, які має представити адміністрація ринку. Першому заступнику міського голови Михайлу Гетьману доручили посприяти в їх отриманні.

У сюжеті телеканалу «Сфера-ТВ» зазнається, що орендна плата зросла на 50%. Людмила Васковець розповідає: «Ковельський госпрозрахунковий ринок хоче підняти плату людям на 70 гривень. Погрожують, якщо ми не підпишемо договора на суму 70 гривень на квадратному метрі – виставити наші контейнери. У нас були збори, на яких був присутній директор ринку, підприємці. На цих зборах директор ринку абсолютно нічим не аргументував підняття цієї ціни».

«Врешті, питання підприємців так і не вирішили. Хоча вони на сьогодні зібрали понад 500 підписів проти підняття орендної плати», – йдеться у завершенні сюжету.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ТОП-10 фільмів з дитинства, які подарують різдвяний настрій
Наступна новина На три папірці від Гунчика знадобилося півроку
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні