На три папірці від Гунчика знадобилося півроку

На три папірці від Гунчика знадобилося півроку

Голова ОДА Володимир  Гунчик врешті підписав розпорядження про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  для  відведення земельних ділянок на клопотання комунального підприємства "Волиньприродресурс" Волинської обласної ради.

Землі потрібні комунальному підприємству під видобування торфу. Йдеться про земельні ділянки державної власності    земель запасу водного фонду  на родовищах Велике Багно (274,4 га) та Коза-Березина (300 га).  
Землі будуть використовуватися для видобування торфу, придатного для виробництва брикетів, приготування компосту та в якості ґрунту торф’яного. Спецдозволи на користування цими ділянками КП "Волиньприродресурс" отримав ще 2 лютого 2017 року. До липня були зібрані всі необхідні документи і в ОДА подані клопотання про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою. Але конструктивної  співпраці комунального підприємства з виконавчою гілкою влади  через особисті амбіції голови ОДА налагодити не вдалося. Тому юристи  КП "Волиньприродресурс" були змушені звертатися до суду. 

Волинський окружний адміністративний суд визнав протиправним   рішення   голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика, яким відмовлено  у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в  постійне  користування для видобутку торфу.
Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі на ринку без пояснень підняли орендну плату на 50%
Наступна новина Гості StrikeCity в новорічну ніч побували у «Чикаго»
Останні новини
Схожі новини