У Ковелі після відвідин храму на COVID-19 захворіло 18 людей. Одна жінка померла

У Ковелі після відвідин храму на COVID-19 захворіло 18 людей. Одна жінка померла
Фото ілюстративне

Після відвідування служби в церкві Архістратига Михаїла у Ковелі на коронавірус захворіли 18 осіб. Жінка, яка прибирала у храмі, померла.

Про це йшлося під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції 10 травня, пише ІА «Волинські Новини».

Директорка Волинського лабораторного центру МОЗ України Наталія Янко наголосила, що на сьогодні викликає стурбованість ріст захворюваності у Ковелі

«Протягом останніх днів зареєстровано понад 30 нових випадків захворюваності на коронавірус, один з яких летальний. Під час епідеміологічного дослідження встановлено, що 18 осіб захворіли після відвідування церкви Архістратига Михаїла. Вони відвідували церкву у поминальні та пасхальні дні – це вписуться в інкубаційний період 14 днів. Також зареєстрований випадок захвоювання і в настоятеля храму. Жінка, яка прибирала в церкві, померла», - розповіла Наталія Янко.

Зауважимо, спалах коронавірусу спостерігається у селищі Череваха Маневицького району серед прихожан баптистської церкви християн віри євангельської. Хворобу підтверджено у 12 осіб, в тому числі у пресвітера церкви.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Маневиччині – спалах коронавірусу серед п‘ятидесятників
Наступна новина Шість працівників водоканалу в Нововолинську захворіли на коронавірус
Останні новини
Схожі новини