У Ковелі попрощалися з військовими, які загинули в ДТП

У Ковелі попрощалися з військовими, які загинули в ДТП

У Ковелі в останню путь провели двох військових, які їхали на ротацію в Закарпаття та загинули в автокатастрофі.

Про це інформують на сайті Ковельради.

Юрія Лобанова і Юрія Кисляка відспівали у соборі Димитрія Солунського. А далі траурна процесія рушила у центральну частину міста, де відбулась громадянська панахида.



Обидва Юрії вже 25 лютого пішли у військкомат і стали військовослужбовцями Луганського прикордонного загону. Усюди вони трималися разом, в усьому підтримували один одного. Разом вийшли з пекла Лисичанська, Сєвєродонецька і Слов‘янська.

"Юрій Лобанов після поранення міг не повертатися більше на передову. Він втратив на війні сина Єгора, який 28 лютого врятував вісім життів, а сам загинув. Але батько став за свого Єгора. І їхав разом зі своїм побратимом на ротацію. Слизька гірська дорога, дощ.. Юрій Кисляк мав всі водійські категорії, свого часу був водієм з міжнародних перевезень… Але сталася біда. Чоловіки загинули", - йдеться у повідомленні.

У Юрія Кисляка залишились дружина Людмила і двоє доньок, подвійне горе переживає Оксана Лобанова.

“Стояти і встояти перед лицем таких бід, горя, сліз, як ми переживаємо сьогодні – можна тільки спільно. Дякую кожному, хто прийшов сьогодні вшанувати наших земляків. Пам’ятаймо, що тепер наш обов’язок – берегти і підтримувати сім’ї загиблих”, – звернувся до присутніх міський голова Ігор Чайка.

 
 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пішли з дому та не повернулися: на Волині розшукують безвісти зникле подружжя
Наступна новина У Луцьку художник з Донеччини продає картини, щоб допомогти ЗСУ
Останні новини
Схожі новини